tel. 01-364-73-10

Izvozni potni list

Izvozni potni list  ocenjuje pripravljenost  in odgovornost družbe za mednarodno poslovanje, in ji pomaga graditi mednarodne trgovinske zmogljivosti.

Poslovanje  v tuji državi je vedno izziv, zato je dobro vedeti, da so strokovnjaki podjetja M-Schwarzmann  z vami zato, da vam pomagajo uspeti.

Skozi naš program  izvoznega potnega lista  nudimo novim in neizkušenim izvoznikom oceno zmogljivosti, podporo pri vstopu na potencialne trge, akcijske načrte in podporo na poti. Program združuje v odziven proces  orodja, ki jih  izvozna podjetja potrebujejo za rast njihovega poslovanja.

Kako lahko izvem več o izvoznem potnem listu?

Če želite izvedeti več o naših storitvah, ki so primerne za vaše podjetje, naredite prvi korak in se obrnite na usposobljeno ekipo strokovnjakov, ki vam bo nudila svetovanje na področju mednarodnih tržnih aktivnosti in opravljanja storitev na tujem trgu.

Vsako podjetje in vsak trg je edinstven, zato uporabljamo individualen pristop in storitve prilagajamo vsakemu posamezniku.
Mednarodno poslovanje je kompleksno tudi za najbolj izkušene izvoznike. Trgi se spreminjajo. Priložnosti prihajajo in odhajajo - še posebej v sedanjih razmerah. Nič ne ostane enako, razen vaše potrebe, da bi razširili oziroma povečali svojo prodajo  na tujih trgih.
Nudimo  strateško podporo,  prilagojeno vašim potrebam za razširitev  poslovanja vaše družbe v tujini. Rešitve so lahko kompleksne in zahtevajo sodelovanje podjetja, program pa je zasnovan tako, da vam pomaga doseči  cilje na več načinov.
Uspešni izvozniki na nove trge vstopajo previdno. Naši strokovnjaki vam nudijo pomoč pri raziskavi izvoznega trga na področju spletnega marketinga in pridobivanja dovoljenj za opravljanje storitev z lastnimi delavci (napoteni delavci).

Če želite izvedeti več, se posvetujte z našimi strokovnjaki.