tel. 01-364-73-10

Spletni marketing

Storitev vsebuje podrobne informacije o načrtu trženja za izvozno usmerjeno podjetje. Program je namenjen spodbujanju uporabe spletnega marketinga kot sestavnega dela strategije izvoza.

Izvozno trženjske raziskave vključujejo sistematično in objektivno zbiranje informacij o možnostih spletnega marketinga na tujih trgih. To lahko podjetjem pomagajo doseči zdrave odločitve o vstopu na novo tržišče in jim z minimalnimi stroški omogoči dostop do novi partnerjev.

Kako se izvaja spletni marketing na tujem trgu?

Spletni marketing lahko poteka v več fazah, z našimi svetovalci pa se boste lahko dogovorili, ali se boste vključili le v fazo izvedbe oglaševalske akcije ali boste z nami izpeljali celoten projekt vključno z izdelavo spletne strani za nastop na tujem tržišču.

Kakšna podpora je na voljo?

Naši strokovni svetovalci nudijo nasvete, kako se lotiti izvajanja izvozne marketinške strategije.
Mnenje lahko zajema vse faze projekta od raziskav obstoječega stanja na tujem trgu do izdelave spletne strani in same izvedbe oglaševalske akcije v spletnih medijih,  s katerim naročnikovo sporočilo ob pravem času in prek prave naprave »dostavimo« pravi osebi na tujem trgu.
Z našimi partnerji poskrbimo za zakup oglasnega prostora in učinkovitega oglaševanja vaših proizvodov in storitev na tujem trgu. Kajti le učinkovita marketinška strategija zagotavlja prepoznavnost podjetja na novem tržišču, s tem pa tudi pridobivanje novih partnerjev in zagotavljanje prihodkov na tujem trgu.

Zakaj se odločiti za oglaševanje v spletnih medijih?

Glavna prednost spletnega oglaševanja je vsekakor cenovna učinkovitost, boljša možnost nadzora nad porabo sredstev, zlasti pa natančno ciljanje kupcev in učinkovito merjenje rezultatov.

Izdelava spletne strani za nastop na tujem trgu

Zavedamo se pomembnosti prvega vtisa, ki ga ob obisku spletne strani naredimo na kupce, zato izdelavi spletne strani posvetimo posebno pozornost. Prav tako se zavedamo pomembnosti visoke uvrstitve v iskalnikih, za kar poskrbijo naši strokovnjaki za optimizacijo. Na uvodnem sestanku se z naročnikom dogovorimo o sami marketinški strategiji za dosego ciljev, v izdelavo strani pa vključimo strokovnjake za optimizacijo spletnih strani ter oblikovalca, ki koncept spletne strani uskladi z zahtevami naročnika.

Potek tehnične izdelave strani lahko ves čas spremljate na testnem naslovu, na katerem lahko dostopate do delovne verzije vaše spletne strani.

Preko CMS urejevalnika vam omogočimo nadzor nad vsebinami vaše spletne strani, kajti  posodobitve (menjava slik, besedila, dodajanje novih podstrani…) lahko izvajate sami, po dogovoru pa jih lahko izvajamo tudi mi. CMS urejevalnik vam omogoča tudi spremljanje statistike obiskov vaše spletne strani.