tel. 01-364-73-10

Zakaj Schwarzmann

Pot do tujih trgov, ki jo drugi nakazujejo, smo mi že prehodili…
Vstop na tuje trge, ki ga drugi nakazujejo, smo mi že dosegli…

Iščete način za povečanje prodaje?

Že imate svojo izvozno strategijo?

Program je namenjen malim in srednjim podjetjem, ki želijo prodreti na novo tržišče. Naše stranke so tako izkušeni izvozniki, ki širijo svojo mednarodno prisotnost kot tisti, ki se prvič soočajo z izzivom izvoza.

Zakaj izvažati?

Raziskave potrjujejo, da so izvozna podjetja bolj produktivna od podjetij, ki ne izvažajo, ter dosegajo večjo finančno stabilnost.
Tako trenutne gospodarske razmere kot razmere v bližnji prihodnosti kažejo na nujnost povečevanja prometa s tujino, ki je eno izmed najbolj pomembnih sredstev za oživitev gospodarstva in trajnostne rasti in donosnosti mnogih podjetij.

Nimam izkušenj z mednarodno trgovino. Kje naj začnem?

Informacije lahko iščete na svetovnem spletu, lahko pa pokličete naše strokovnjake, ki vam bodo pokazali prve korake v svet izvoza.

Imam nekaj izkušenj z izvozom. Kako nadaljevati?

Če že imate nekaj izkušenj z izvozom, je čas, da poslovanje dvignete na naslednjo raven. Potrebovali boste strateško podporo, ki vam bo omogočila, da vzpostavite trajen posloven odnos s strankami in partnerji. Tudi če ste že uveljavljeni kot izvoznik, obstaja veliko različnih načinov kako povečati prodajo na obstoječem tržišču ali pa prodreti na nov trg.

Enotni evropski trg predstavlja podjetjem veliko priložnost za širitev poslovanja, vendar pa se je potrebno zavedati , da je tudi za delo na evropskih trgih potrebno osnovno poznavanje zakonodaje.

Naši strokovnjaki vam bodo pomagali pri rasti vašega podjetja na mednarodni ravni. Preko vrste edinstvenih storitev vam bomo pomagali pri prodoru na tuja tržišča.

Ob osebnem srečanju s strokovnjakom bomo opredelili vaše zmožnosti za izvoz in načrtovali morebitne naslednje korake za vaše podjetje.